Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een lening waarbij u een kredietlimiet heeft. Hier kunt u geld van opnemen wanneer u wilt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Afgeloste bedragen kunt u weer opnieuw opnemen. 7.628 ambtenaren gingen u in de eerste 6 maanden van 2018 voor.

De laagste rente voor ambtenaren

 

Binnen één werkdag een offerte

 

Uw voordelen

  • De laagste rente voor ambtenaren
  • Geen kosten voor het afsluiten
  • Ambtenaren beoordelen ons met een 9,5
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Gratis vergelijken en oversluiten van uw huidige lening
  • Binnen een paar werkdagen geregeld
  • Ook voor mensen werkzaam in het onderwijs

Ambtenaren kunnen goedkoper lenen bij Ambtenarenlening

Ambtenaren zijn veel beter in het terugbetalen van hun lening. Zo hadden ambtenaren in 2017 gemiddeld genomen 9 keer zo weinig achterstand als de rest van Nederland. Daarom zijn de banken waarmee wij samenwerken bereid onze klanten de laagste rente te geven.

Deze mensen komen in aanmerking voor een Ambtenarenlening

U komt in aanmerking voor een Ambtenarenlening als u werkzaam bent in de publieke sector. Dus bijvoorbeeld als u werkt bij de overheid, provincie, gemeente, waterschap, politie, onderwijs of in de zorg. Ook als uw partner werkzaam is in de publieke sector komt u in aanmerking.

Ervaringen

We zijn heel snel en vakkundig geholpen en hebben ook het geld heel snel gekregen en de rente is meer dan 1,2 % lager dan bij de bank.

De heer en mevrouw De Groot

Zeer goede service en afhandeling, binnen een paar dagen stond het geld op onze rekening zonder gedoe.

De heer M. Mol

Snel, efficient en correct. Ik heb nog nooit zo snel en efficiënt een financiering geregeld. Een zeer tevreden klant tot nu toe.

De heer Martijnse

Heldere communicatie, complete informatie, vlotte afhandeling en goede betrokkenheid.

De heer Kuipers

Actuele rente doorlopend krediet

Hieronder staat een voorbeeld van verschillende leenbedragen, de totale leenkosten en bijbehorende tarieven voor een doorlopend krediet.

KredietbedragMaandbedrag (bij 1%)RenteLooptijdTotale kosten
€15.000€1504,8%128 maanden€19.070
€25.000€2504,6%126 maanden€31.404
€50.000€5004,6%126 maanden€62.808

* Het rentepercentage is afhankelijk van de door u gekozen kredietlimiet en uw persoonlijke en financiële situatie. De minimum- en maximumperiode voor terugbetalen ligt tussen de 3 maanden en 120 maanden.

** Bij een doorlopend krediet is de rente en de looptijd variabel.

*** Bij een doorlopend krediet is het minimale rentepercentage 4,5% en het maximale rentepercentage 9%

Waarom kunnen ambtenaren goedkoper lenen bij Ambtenarenlening?

Ambtenaren zijn veel beter in het terugbetalen van hun lening. Zo hadden ambtenaren in 2017 gemiddeld genomen 9 keer zo weinig achterstand als de rest van Nederland. Daarom zijn de banken waarmee wij samenwerken bereid onze klanten de laagste rente te geven.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Ambtenarenlening?

U komt in aanmerking voor een Ambtenarenlening als u werkzaam bent in de publieke sector. Dus bijvoorbeeld als u werkt bij de overheid, provincie, gemeente, waterschap, politie, onderwijs of in de zorg. Ook als uw partner werkzaam is in de publieke sector komt u in aanmerking.

Staat de rente vast?

Bij een persoonlijke lening staat de rente vast. Deze verandert dan gedurende de looptijd niet meer. Bij een doorlopend krediet is de rente variabel. Dit houdt in dat de rente kan stijgen of dalen gedurende de looptijd. Dit gebeurt echter niet zonder aankondiging. Als het rentepercentage wordt gewijzigd krijgt u hier 14 dagen van tevoren bericht van en kunt u, mocht u dat willen, overstappen naar een andere bank of de lening omzetten in een persoonlijke lening (met een vast rentepercentage).

Wat zijn de stappen voor het afsluiten van een lening?

Om een Ambtenarenlening af te sluiten vraagt u eerst de mogelijkheden aan via onze website. Dat kunt u hier doen. Vervolgens ontvangt u van ons binnen één werkdag per mail een lijstje met de mogelijkheden die wij voor u hebben. U kunt hier uit kiezen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte. Als u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons het contract en de voorwaarden. Deze moet u ondertekenen. Daarna hebben we een paar documenten nodig, zoals een kopie van het legitimatiebewijs en een bankafschrift. Vervolgens wordt de lening definitief en wordt het leenbedrag uitgekeerd.

Kan ik ook boetevrij extra aflossen?

Ja. U kunt bij Ambtenarenlening bij zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet altijd extra boetevrij aflossen. Hier zit geen limiet aan.

Ik heb al een lening. Kan die bij jullie goedkoper?

Als u al een lening heeft kan die mogelijk goedkoper. U kunt dan via deze pagina een offerteaanvraag doen. Wij bekijken dan de mogelijkheden of uw lening goedkoper kan.

Welke extra kosten komen er kijken bij het afsluiten van een lening?

Bij Ambtenarenlening betaalt u geen extra kosten. Het aanvragen en afsluiten van een lening is gratis. U betaalt geen afsluit en/of advieskosten. Ook komt er geen adviseur bij u thuis. U betaalt dus alleen rente en aflossing op uw lening.

Kan ik ook lenen als ik al met pensioen ben?

Ja, ook als u een gepensioneerde ambtenaar bent kunt u bij ons lenen. De banken waarmee wij samenwerken hanteren echter wel een richtlijn dat de lening voor uw 72ste levensjaar moet zijn afgelost. Als u ouder bent dan 72 jaar kunt u dus niet meer lenen.

Aangesloten bij

AFM

BKR

AP

KiFiD

Contactgegevens

Ambtenarenlening

Ecu 21a
8305 BA
Emmeloord

T: 088-5665665
info@ambtenarenlening.nl

Openingstijden:
Ma - Vr 09:00 tot 17:30

Beoordeeld met 5 sterren -
gebaseerd op meer dan 718 beoordelingen