Let op! Geld lenen kost geld

Ervaringen

Ambtenaren kunnen bij Ambtenarenlening tegen een lage rente een lening afsluiten of oversluiten. Ambtenarenlening is bovendien de best beoordeelde kredietbemiddelaar van Nederland. Op Trustpilot worden we door ambtenaren beoordeeld met een 9,6. Al meer dan 1.300 ambtenaren hebben een review over ons geplaatst. Hieronder ziet u een aantal van hun ervaringen.

Een snelle service zonder veel werk. Op vragen krijg je snel antwoord en binnen twee werkdagen stond het geld al op de rekening.

Linda

Hele snelle afwikkeling, binnen 2 dagen stond het geld op mijn rekening! Mails werden direct beantwoord. Lage rente. Aanrader!

De heer en mevrouw Kemper

Sprakeloos! Wat een snelheid in afwikkeling. Al binnen 2 dagen, stond alles op mijn rekening. De overige inlossingen ook correct. Duidelijk stappenplan voor de aanlevering van stukken. Top!

Mevrouw Buurmans

Mijn ervaring is dat ik goed ben geholpen met een snelle service. Er wordt gekozen voor een lening met lage rente en een betrouwbare bank. Ik ben al jaren klant en kan alleen maar zeggen dat ik tot dusver uitstekend ben geholpen.

De heer Stuifzand

Gemakkelijk, supersnel geregeld, volgens ons een goede rente en meteen het geld op onze rekening ontvangen, de dag van goedkeuring – dat was 1 dag na het inzenden van onze papieren.

De heer de Knoop

Wij hadden al een goede ervaring met Ambtenarenlening maar wederom hebben ze ons weer overtroffen. Super gedaan! Binnen een paar dagen was het geregeld.

Gerda Maaten

Zeer goede tussenpersoon om een lening af te sluiten. De aangeboden rente was een stuk lager dan bij 1 van de grote banken. Ook het contact met de medewerkers was professioneel en alles was snel geregeld. Er werd ook goed voorgelicht hoe het allemaal werkt.

De heer Stoepker

Snelle, duidelijke en correcte werkwijze. Zeer tevreden over ontvangen informatie en afhandeling

Rob

Snel, efficient en correct. Ik heb nog nooit zo snel en efficiënt een financiering geregeld. Een zeer tevreden klant tot nu toe.

De heer Martijnse

Had laat in de avond een offerte aangevraagd alles was snel geregeld. Binnen 3 dagen had ik al geld op de rekening. Perfect.

De heer en mevrouw Koker

Goede uitleg, snelheid en bereikbaarheid is meer dan prima. Ik ‘leen’ niet zo snel geld maar dit voelt vertrouwd. Ik ben een tevreden klant.

De heer Heyne

Prima, gewoon geleverd wat er gevraagd wordt en goede service.

De heer Klinge

Mijn aanvraag werd zeer snel in behandeling genomen, het contact was heel klantvriendelijk en proactief en het proces was helder en eenvoudig! in twee dagen was het geregeld!

Deborah

Supersnelle en correcte afhandeling. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de klant. Dikke pluim voor jullie en zal indien in de toekomst nodig weer bij jullie aankloppen.

De heer Scholte

Snel en doeltreffend geholpen. Vriendelijke medewerker(s), goed contact. Vlotte goedkeuring en afhandeling. Binnen 2 dagen geld op de rekening.

De heer van Geer

Binnen een week van aanvraag naar geld op je rekening! Super geregeld! Fijn dat alles zo snel geregeld kom worden. M’n oude te dure lening is overgesloten dus dat scheelt weer iets elke maand!

Mevrouw van den Leur

Weer heel tevreden over Ambtenarenlening. Alles is weer supersnel, goed en zorgvuldig geregeld. Tevreden?? Nou meer dan tevreden, weer bedankt voor de snelle en goede service! Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven, deed ik het gelijk.

De heer Vreeswijk