Let op! Geld lenen kost geld

Ambtenarenlening

Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.

  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld
Offerte aanvragen

Betaal ik bij een lening vooraf kosten?

Als u een lening afsluit betaalt u de bank hiervoor rente en aflossing. Dit betaalt u in maandelijkse termijnen zolang de lening loopt. Voor het afsluiten van een persoonlijke lening mag een bank u geen verdere kosten in rekening brengen. U betaalt voor het af- of oversluiten van een persoonlijke lening dus geen afsluitkosten, oversluitkosten of andere kosten.

Oriënteert u zich op een lening en weet u nog niet of u de lening wilt afsluiten dan mag de bank u hiervoor geen kosten in rekening brengen. Besluit u de lening af te sluiten, dan start de maandelijkse betaling van de rente en aflossing zonder verdere kosten.

Het antwoord op uw vraag is dan ook kort maar krachtig: Nee, u betaalt bij een lening geen kosten vooraf.

Geld lenen tegen de laagste rente

Wilt u een lening afsluiten, dan betaalt u hiervoor liever niet te veel. Daarvoor loont het om leningen van verschillende kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Bent u werkzaam als ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u uw persoonlijke lening tegen de laagste rente af bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u direct inzicht in de mogelijkheden.