Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > BNP Paribas jaaroverzicht
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

BNP Paribas jaaroverzicht

Aan het begin van een nieuw kalenderjaar, ontvangt u van de bank het jaaroverzicht van uw lening over het afgelopen jaar. Het jaaroverzicht van uw persoonlijke lening bij BNP Paribas kunt u gebruiken bij uw belastingaangifte. Goed om te weten: gebruikt u uw lening voor het verbeteren van uw woning, dan kunt u de betaalde rente aftrekken bij uw aangifte.

Jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Het jaaroverzicht van uw persoonlijke lening bij BNP Paribas toont u de status van uw lening op 1 januari en 31 december van het voorgaande kalenderjaar. Ook staat de betaalde rente op het jaaroverzicht vermeld. De Belastingdienst gebruikt deze gegevens in de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Aan de hand van uw jaaroverzicht kunt u deze gegevens op uw aangifte controleren.

Downloaden in Mijn BNP Lening

BNP Paribas zet het jaaroverzicht vanaf eind januari klaar in uw persoonlijke Mijn BNP Lening. U ontvangt daarover bericht per mail. Ontvangt u het jaaroverzicht van uw BNP Paribas lening liever per post, neem dan contact op met de BNP klantenservice via telefoon (088 – 65 56 160) of  mail ([email protected]).

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening