Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Fideaal leningen naar Freo; Wat zijn uw alternatieven?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Fideaal leningen naar Freo; Wat zijn uw alternatieven?

Heeft u in het verleden een lening afgesloten bij Fideaal, dan wordt deze binnenkort ondergebracht bij Freo. Voor uw lening heeft de overgang verder geen gevolgen. De lening loopt door zoals u gewend bent, totdat deze volledig is afgelost. Het kan echter ook een goed moment zijn om uw lening weer eens onder de loep te nemen en alternatieven te bekijken.

Uw Fideaal lening naar Freo

Fideaal en Freo zijn beide onderdeel van de Rabobankgroep. Onder de naam Fideaal bood de Rabobank groep doorlopende kredieten aan. Met het verdwijnen van het doorlopend krediet als leenvorm, verstrekt Fideaal al enige tijd geen nieuwe leningen. Daarom houdt Fideaal binnenkort volledig op te bestaan. Voor wie nog een lening bij Fideaal heeft, betekent dit dat de lening wordt ondergebracht bij Freo todat de lening volledig is terugbetaald.

Nieuwe lening afsluiten?

Wilt u een nieuwe lening afsluiten, dan kunt u alleen nog een persoonlijke lening afsluiten. Sinds 1 maart 2022 kunt u namelijk geen nieuw doorlopend krediet meer afsluiten. Ook kunt u geen bedragen meer opnemen uit uw lopende krediet. Heeft u toch meer geld nodig, dan is de persoonlijke lening een goed alternatief voor het doorlopend krediet.

Uw mogelijkheden bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland een persoonlijke lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Ook kunt u uw doorlopend krediet oversluiten naar Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij bekijken uw mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening