Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Gaat mijn maandtermijn naar beneden als ik extra aflos?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Gaat mijn maandtermijn naar beneden als ik extra aflos?

Heeft u geld over dat u kunt missen, dan kan het slim zijn om extra af te lossen op uw lening. Het grote voordeel is dat extra aflossen op een persoonlijke lening of doorlopend krediet altijd kosteloos is. Bovendien bent u zo sneller van uw lening af.

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over uw lening. Bij een extra aflossing wordt het bedrag dat u nog moet terug betalen kleiner. Het rentedeel wordt berekend over de openstaande schuld. Hoe lager deze is, hoe minder rente u betaalt.

Omdat u een vaste maandtermijn betaalt en het rentebestanddeel daalt, neemt het aflossingsdeel in uw maandtermijn toe. Daardoor lost u sneller af en bent u eerder van uw lening af. Een extra aflossing leidt dus niet tot een lagere maandtermijn, maar zorgt er wel voor dat u uw lening eerder heeft terugbetaald.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Wilt u graag minder betalen en bent u werkzaam als (semi)ambtenaar, dan loont het om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Ambtenarenlening. Als (semi)ambtenaar betaalt u namelijk de laagste rente van Nederland.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening