Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Geld lenen voor de tuin

Met een overkapping of tuinhuisje, nieuwe tegels of een schutting, kunt u nog meer genieten van uw tuin. Droomt u van een mooi aangelegde tuin, maar heeft u hier zelf het geld niet voor, dan kunt u overwegen hiervoor een lening af te sluiten.

Rente aftrekbaar met persoonlijke lening

De lening die bij uitstek geschikt is voor het aanleggen of veranderen van de tuin, is de persoonlijke lening. Een dergelijke investering valt onder de noemer ‘woningverbetering’ wat betekent dat u de rente op de lening kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Daarnaast geven de vaste rente, vaste looptijd en het vaste maandbedrag direct duidelijkheid over uw lening gedurende de looptijd.

Kosteloos aflossen en oversluiten

Bijkomend voordeel van een persoonlijke lening is het kosteloos aflossen en oversluiten. Wanneer u geld kunt missen, kunt u hiermee zonder bijkomende kosten een extra aflossing doen. Iedere euro wordt zo goed besteed. Hetzelfde geldt voor het oversluiten van uw lening. Komt u in aanmerking voor een lagere rente, dan kunt u de lening zonder problemen en kosten oversluiten naar een goedkopere lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u uw tuinwensen bij Ambtenarenlening realiseren tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent.