Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een auto
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een auto

Wilt u een auto aanschaffen, maar heeft u niet voldoende financiële middelen om de aankoop zelf te financieren? Dan kunt u hiervoor een persoonlijke lening afsluiten. Daarnaast is het mogelijk een auto te leasen.

De persoonlijke lening

Kiest u voor een persoonlijke lening, dan krijgt u het geleende bedrag voor uw auto direct op uw rekening gestort. Dit betekent dat u de koopovereenkomst van uw auto direct kunt tekenen. U kunt uw auto direct betalen en mee naar huis nemen.

De persoonlijke lening heeft een vaste rente, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste looptijd. Dit betekent dat u precies weet waar u aan toe bent als u deze lening afsluit. U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Dit doet u tot u uw lening helemaal heeft afbetaald, op de afgesproken einddatum.

Een auto leasen

Tot slot kunt u er voor kiezen om uw auto te leasen. In dit geval sluit u een overeenkomst met een leasemaatschappij. U betaalt de leasemaatschappij iedere maand een vast bedrag. In ruil voor dit bedrag krijgt u een auto tot uw beschikking.

Deze auto is niet van u, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Dit betekent dat het leasebedrijf alle bijkomende kosten betaalt. Is de auto kapot? Dan betaalt de leasemaatschappij de reparatiekosten. Heeft uw auto onderhoud nodig, dan is de rekening voor de leasemaatschappij. Ook andere kosten, zoals de kosten voor wegenbelasting en de autoverzekering, zijn doorgaans bij de maandelijkse kosten van uw auto opgeteld. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een nieuwe auto, zonder financiële verrassingen.

Uw auto financieren bij Ambtenarenlening

Ambtenaren en semiambtenaren kunnen hun auto het voordeligst financieren bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte vertelt u meer over de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening