Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een boot
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een boot

Wilt u een boot kopen? Dan kunt u geld van uw spaarrekening halen of een lening afsluiten.

Waarom geld lenen?

Het belangrijkste voordeel van het lenen van geld, is dat u uw boot direct kunt kopen. Heeft u een mooie boot gezien? Dan hoeft u niet eerst maanden of jaren te sparen om deze boot te kunnen kopen. Sluit u een lening af, dan heeft u de aankoopprijs van de boot direct op uw rekening. U betaalt de lening vervolgens in termijnen terug.

Wel moet u altijd rente betalen over het bedrag dat u leent. De rentekosten van uw lening moet u bij de totale kosten van uw boot optellen. Geld lenen voor een boot is dan ook altijd duurder dan geld sparen.

De persoonlijke lening

U kunt voor de aanschaf van een boot een persoonlijke lening afsluiten. Deze lening heeft een vaste looptijd, een vaste rente en een vaste maandelijkse aflossing. Met een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u lening voor de boot heeft afbetaald.

Voordelig lenen bij Ambtenarenlening

Wilt u een lening afsluiten voor de aanschaf van een boot, dan kunt u deze als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening