Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een chalet
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een chalet

Wilt u een chalet of vakantiehuisje kopen, maar heeft u niet de financiële middelen? Dan is geld lenen een mogelijkheid.

Een hypotheek afsluiten voor uw chalet

U kunt ervoor kiezen een extra hypotheek af te sluiten voor uw chalet. Wel is het belangrijk om te weten dat het financieren van een tweede woning op diverse punten sterk afwijkt van het financieren van een eerste woning. Zo profiteert u bij uw eerste woning van hypotheekrenteaftrek. Dat betekent dat u de rente die u over uw lening heeft betaald, van de inkomstenbelasting kunt aftrekken. De rente die u betaalt over de lening voor uw tweede woning, is niet aftrekbaar.

Daarnaast zijn kredietverstrekkers strenger bij het afsluiten van een tweede hypotheek. Bij uw eerste hypotheek werd uw financiële situatie al goed onder de loep genomen, maar bij uw tweede hypotheek is men nog kritischer. Bovendien verwacht uw kredietverstrekker dat u een groot deel van de financieringsbehoefte zelf inbrengt. Kunt of wilt u dit niet, dan krijgt u geen hypotheek voor uw chalet.

Een persoonlijke lening afsluiten voor uw chalet

Sluit u liever geen hypotheek af voor uw chalet of komt u niet in aanmerking voor een hypotheek? Dan kunt u een persoonlijke lening afsluiten om uw vakantiehuisje te bekostigen. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. U weet precies wat u leent, wat u maandelijks moet aflossen, welke rente u betaalt en wanneer u van de lening af bent. De persoonlijke lening biedt dan ook veel duidelijkheid en zekerheid.

Uw chalet financieren bij Ambtenarenlening

Kiest u voor een persoonlijke lening en bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u uw lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Met een vrijblijvende offerte weet u precies waar u aan toe bent.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening