Let op! Geld lenen kost geld

Ambtenarenlening

Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.

  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld
Offerte aanvragen

Geld lenen voor een dakkapel

Voor het creëren van extra ruimte in uw woning, kunt u een dakkapel laten plaatsen. Een dakkapel is niet goedkoop. U kunt ervoor kiezen de dakkapel te financieren met een lening wanneer u zelf niet voldoende spaargeld op uw rekening heeft staan. Of u betaalt een deel zelf en vult de rest aan met geleend geld.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Voor de financiering van uw dakkapel is een persoonlijke lening een aantrekkelijke optie. Deze lening heeft een vast rentepercentage, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste looptijd. Als u deze lening afsluit om uw dakkapel te financieren, weet u precies waar u aan toe bent. De kosten staan vast, net als de looptijd van uw lening. Bijkomend voordeel: omdat u de lening gebruikt voor uw woning, kunt u de rente die u over uw lening betaalt, aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit maakt de lening fiscaal (en dus ook financieel) erg aantrekkelijk.

Een dakkapel financieren met Ambtenarenlening

Bent u (semi)ambtenaar en wilt u geld lenen voor een dakkapel? Dan krijgt u bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden op.