Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een elektrische auto
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een elektrische auto

Met de stijgende brandstofprijzen wordt elektrisch rijden steeds aantrekkelijker. Een elektrische auto is dan al gauw goedkoper in gebruik. Ook betaalt u geen BPM voor een elektrische bolide. Wel kan er een behoorlijk prijskaartje aan hangen. Een bedrag dat u mogelijk niet direct heeft liggen. Een persoonlijke lening biedt dan uitkomst om toch die nieuwe milieubewuste auto aan te kunnen schaffen.

Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto, dan is de persoonlijke lening het meest geschikt. Bij deze lening leent u een vast bedrag, tegen een vaste rente en looptijd. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Net als bij een hypotheek, geldt bij een persoonlijke lening dat het rentepercentage hoger is naarmate de looptijd toeneemt. Uiteraard wilt u ook uw maandelijkse lasten zo laag mogelijk houden. Loopt de lening langer dan heeft u meer tijd om af te lossen en kunnen uw maandlasten lager zijn. In het geval van een auto is het verstandig de looptijd af te stemmen op de levensduur van de auto. U wilt immers liever niet meer aan het aflossen zijn als de auto zijn beste tijd al gehad heeft.

Kosteloos extra aflossen

Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat u altijd kosteloos tussentijds extra mag aflossen. Heeft u een financiƫle meevaller of spaargeld over dat u kunt missen, dan kunt u hiermee op uw lening besparen en bent u er eerder van af.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

U bepaalt zelf waar u uw lening afsluit. Bent u ambtenaar of semiambtenaar, dan bent u in het voordeel. Als (semi)ambtenaar leent u namelijk tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening. Weten wat u leenmogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening