Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een garage
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een garage

Wilt u uw woning uitbreiden met een garage? Dan kunt u een lening afsluiten om deze aanbouw te bekostigen.

Het voordeel van geld lenen

U kunt voor de bouw van een garage geld sparen of een lening afsluiten. Kiest u voor lenen, dan beschikt u direct over het geld om met de bouw te beginnen. Lenen is wel duurder, omdat u hier altijd rente over moet betalen.

De persoonlijke lening

Voor de bouw van een garage, is de persoonlijke lening een goede optie. Deze lening heeft een vaste looptijd en een vaste maandelijkse aflossing. U weet precies hoeveel geld u leent, hoeveel u maandelijks moet betalen om de lening af te lossen en wanneer u de lening terugbetaald heeft. Ook heeft de persoonlijke lening een vaste rente. Dit betekent dat de leenkosten vast staan en niet onverwacht kunnen stijgen.

Rente is aftrekbaar

Een groot voordeel van de persoonlijke lening, is dat de betaalde rente van dit krediet in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar is. Dit betekent dat u de betaalde rente van uw inkomstenbelasting af kunt halen. Hierdoor betaalt u minder inkomstenbelasting. De rente is aftrekbaar als u het leenbedrag in uw koopwoning steekt, bijvoorbeeld voor een verbouwing. Ook voor de bouw van een garage is de rente aftrekbaar. U gebruikt het geld namelijk voor verbetering van uw koopwoning.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u een persoonlijke lening tegen de laagste rente af bij Ambtenarenlening. Weten of u ook voor een voordelige Ambtenarenlening in aanmerking komt? Een vrijblijvende offerte geeft u inzicht in de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening