Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een motor
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een motor

Wilt u een motor kopen? Dan kunt u ervoor kiezen het voertuig zelf te financieren, maar u kunt de aankoopprijs van de motor ook lenen. Als u het geld leent, kunt u het voertuig direct aanschaffen. Wel moet u er rekening mee houden dat geld lenen altijd geld kost.

Geld lenen of geld sparen?

Als u een motor wilt kopen, staat u voor een belangrijke keuze. U kunt de aankoopprijs van de motor van uw spaargeld betalen of u kunt geld lenen voor een motor. Sparen is goedkoper dan lenen. Over een lening betaalt u rente. De totale kosten van de motor gaan hierdoor omhoog.

De persoonlijke lening

Heeft u geen zin om te wachten tot u het geld bij elkaar gespaard heeft? Dan biedt lenen een oplossing. Een goede optie hiervoor is een persoonlijke lening. Dit is een lening met een vaste maandelijkse aflossing, een vaste rente en een vaste looptijd. Als u deze lening afsluit, krijgt u het geld voor uw motor direct op uw rekening. Vervolgens betaalt u maandelijks een deel van de lening terug. Dit doet u tot u de lening helemaal heeft afbetaald. U weet vooraf al wanneer dat is,  omdat de einddatum van de lening bij het afsluiten al bekend is

Uw motor financieren via Ambtenarenlening

Werken u en/of uw partner bij de overheid, in het onderwijs of de zorg, dan kunt u de lening voor uw motor tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening