Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een nieuwe badkamer
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer vernieuwen dan kunt u dit bekostigen met spaargeld of kiezen voor een lening. Een combinatie van sparen en lenen is natuurlijk ook mogelijk.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Er zijn verschillende soorten leningen. Voor een nieuwe badkamer is een persoonlijke lening een aantrekkelijke optie. Omdat u de lening gebruikt voor woningverbetering, kunt u de rente die u over de lening betaalt, van uw inkomstenbelasting aftrekken. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten aanzienlijk omlaag.

De verbouwing financieren met uw hypotheek

U kunt de verbouwing van uw badkamer ook financieren met uw hypotheek door het bedrag van uw hypotheek iets te verhogen. Heeft u bijvoorbeeld een hypotheek open staan van 250.000 euro en wilt u een badkamer kopen van 7.500 euro? Dan wordt uw hypotheek met dit bedrag verhoogd. Het geld dat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer, leent u bij dezelfde kredietverstrekker als de lening voor uw huis.

Een nieuwe badkamer met Ambtenarenlening

Als u werkzaam bent bij de gemeente, politie, defensie, in het onderwijs, de zorg of in een andere publieke functie, dan kunt u uw nieuwe badkamer voordelig financieren met een persoonlijke lening van Ambtenarenlening. (Semi)ambtenaren betalen bij Ambtenarenlening namelijk de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat er mogelijk is.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening