Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een nieuwe keuken
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een nieuwe keuken

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen, maar heeft u niet voldoende spaargeld om deze grote investering zelf te doen? Dan kunt u hiervoor een lening afsluiten.

De persoonlijke lening

De meeste mensen die geld willen lenen voor een nieuwe keuken, sluiten een persoonlijke lening af. Deze lening heeft een vaste rente, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste looptijd. Dit is prettig, want door de vaste rente, de vaste aflossing en de vaste looptijd weet u precies waar u aan toe bent als u deze lening afsluit.

De zekerheid is niet het grootste voordeel van de persoonlijke lening voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Wat de persoonlijke lening extra aantrekkelijk maakt, is dat de rente aftrekbaar is als de lening wordt gebruikt voor een verbetering aan uw woning. Een keuken valt daar ook onder. U kunt de rente die u over de lening betaalt, aftrekken van de inkomstenbelasting. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten aanzienlijk omlaag.

De verbouwing financieren met uw hypotheek

U kunt er ook voor kiezen om uw bestaande hypotheek te verhogen. Het bedrag waar u uw hypotheek mee verhoogt, gebruikt u om uw nieuwe keuken te bekostigen. Hou er rekening mee dat u voor de verhoging mogelijk wel weer langs de notaris moet.

Geld sparen voor een nieuwe keuken

Geld lenen kost altijd geld. Leent u geld voor uw nieuwe keuken, dan is uw keuken uiteindelijk altijd duurder. Een andere mogelijkheid is deĀ  aankoopprijs van de keuken zelf te sparen. Als dit te lang duurt, kunt u ook een deel van de kosten zelf sparen en een deel van de kosten lenen. Door een deel zelf te sparen, hoeft u minder te lenen en betaalt u dus minder rente. Zo kunt u de kosten van uw nieuwe keuken meer beperken.

Uw keuken financieren bij Ambtenarenlening

Kiest u voor een persoonlijke lening, dan kunt u uw keuken als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente financieren bij Ambtenarenlening. U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening