Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een renovatie
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een renovatie

Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen, maar wilt u niet verhuizen? Dan kunt u kiezen voor een renovatie. Het renoveren van een woning is niet goedkoop. Heeft u zelf niet voldoende financiële middelen, dan kunt u geld lenen voor de renovatie.

De renovatie bekostigen met een persoonlijke lening

U kunt de renovatie van uw huis bekostigen met een persoonlijke lening. Dit is een lening met een vaste looptijd, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. Als u de lening afsluit, krijgt u het leenbedrag direct op uw rekening. Dit betekent dat u direct kunt starten met de renovatie van uw huis. Vervolgens betaalt u iedere maand een vast bedrag aan aflossing en rente, tot u de gehele lening netjes heeft afgelost. U kunt de lening tussentijds boetevrij aflossen.

Een groot voordeel van de persoonlijke lening, is dat u de rente van deze lening af kunt trekken van de inkomstenbelasting als u de lening gebruikt voor verbetering van uw woning. De persoonlijke lening biedt dan ook een zeer aantrekkelijk fiscaal voordeel.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt u in het onderwijs of de zorg, dan kunt u uw renovatie bij Ambtenarenlening financieren tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening