Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Geld lenen voor een renovatie

Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen, maar wilt u niet verhuizen? Dan kunt u kiezen voor een renovatie. Het renoveren van een woning is niet goedkoop. Heeft u zelf niet voldoende financiële middelen, dan kunt u geld lenen voor de renovatie.

De renovatie bekostigen met een persoonlijke lening

U kunt de renovatie van uw huis bekostigen met een persoonlijke lening. Dit is een lening met een vaste looptijd, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. Als u de lening afsluit, krijgt u het leenbedrag direct op uw rekening. Dit betekent dat u direct kunt starten met de renovatie van uw huis. Vervolgens betaalt u iedere maand een vast bedrag aan aflossing en rente, tot u de gehele lening netjes heeft afgelost. U kunt de lening tussentijds boetevrij aflossen.

Een groot voordeel van de persoonlijke lening, is dat u de rente van deze lening af kunt trekken van de inkomstenbelasting als u de lening gebruikt voor verbetering van uw woning. De persoonlijke lening biedt dan ook een zeer aantrekkelijk fiscaal voordeel.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt u in het onderwijs of de zorg, dan kunt u uw renovatie bij Ambtenarenlening financieren tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.