Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een tweede woning
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een tweede woning

U heeft al een prachtige woning, maar u wilt graag nog een huis kopen. U kunt de aanschaf van uw tweede woning zelf bekostigen, maar u kunt er ook voor kiezen het geld voor (een deel van) de kosten te lenen.

Welke lening afsluiten?

Voor de aanschaf van een tweede woning is, naast een tweede hypotheek, de persoonlijke lening het meest geschikt. Het geld van deze lening krijgt u direct op uw rekening. Dit betekent dat u dat prachtige huis direct aan kunt schaffen als u uw lening heeft afgesloten. Hieronder leest u meer over de voordelen van de persoonlijke lening.

De voordelen van de persoonlijke lening

De persoonlijke lening heeft diverse voordelen. Ten eerste heeft de lening een vaste looptijd. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing tot u de lening helemaal heeft terugbetaald. U weet dus precies wanneer u van de lening af bent.

Daarnaast staat ook de rente van de persoonlijke lening vast. Gedurende de gehele looptijd betaalt u dezelfde rente. Dit zorgt voor rust: u weet precies welke kosten u maandelijks voor uw lening moet betalen.

Hypotheek of persoonlijke lening?

Bij sommige kredietverstrekkers kunt u een extra hypotheek afsluiten voor een tweede woning. Omdat de woning als onderpand dient, is de rente lager dan bij een persoonlijke lening. Houd er wel rekening mee dat u altijd zelf geld in moet leggen als u een hypotheek af wilt sluiten voor een tweede huis. Dat geldt voor een persoonlijke lening niet. Voor een hypotheek moet u bovendien naar de notaris, met alle bijkomende kosten. Bij een persoonlijke lening bepaalt u zelf waar u het geld voor gebruikt.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Kiest u voor een persoonlijke lening, dan sluit u die als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening