Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Geld lenen voor een vakantiehuisje

Wilt u een vakantiehuisje kopen, maar heeft u hiervoor niet genoeg geld? Dan kunt u hiervoor een lening afsluiten.

Een extra hypotheek afsluiten

U kunt uw vakantiehuisje kopen met een extra hypotheek. Dit is echter niet gemakkelijk. Veel kredietverstrekkers bieden namelijk alleen een hypotheek aan voor de aanschaf van uw eerste woning, niet voor een tweede woning. Kunt u toch een hypotheek afsluiten voor de aanschaf van uw vakantiehuisje? Dan is de kans groot dat de kredietverstrekker verwacht dat u zelf ook geld inlegt. Heeft u geen geld gespaard? Dan kunt u geen hypotheek afsluiten om uw vakantiehuisje te kopen.

Goed om te weten: u krijgt geen hypotheekrenteaftrek op de lening voor uw tweede woning.

Een persoonlijke lening afsluiten

Om het vakantiehuisje te kunnen kopen kunt u ook een persoonlijke lening afsluiten. Deze lening heeft een vast leenbedrag, een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. U weet wat u leent en u krijgt het bedrag direct op uw rekening. Nu kunt u uw vakantiehuisje direct aanschaffen. U weet precies wat er maandelijks afgeschreven wordt, wat u aan rente betaalt en wanneer u van uw lening af bent. Dit geeft duidelijkheid en rust.

Uw vakantiehuisje kopen via Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u uw vakantiehuisje voordelig financieren met een lening van Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u inzicht in de mogelijkheden.