Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een verbouwing
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een verbouwing

Wilt u uw badkamer vernieuwen, een nieuwe keuken plaatsen, een aanbouw realiseren of een andere verbouwing aan uw woning doen, dan kunt u hiervoor een lening afsluiten. Kiest u voor een persoonlijke lening, dan kunt u de rente bovendien aftrekken van de inkomstenbelasting.

De persoonlijke lening

Sluit u een persoonlijke lening af, dan krijgt u het volledige bedrag dat u leent direct op uw rekening gestort. Dit betekent dat u direct kunt starten met de verbouwing. U betaalt de persoonlijke lening maandelijks terug met een vast bedrag aan rente en aflossing. Omdat het bedrag dat u maandelijks af moet lossen de gehele looptijd hetzelfde is, weet u precies waar u aan toe bent. Gebruikt u de persoonlijke lening voor de verbouwing van uw koopwoning, dan kunt u de rente bovendien aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Voordelen persoonlijke lening

  • U heeft het geleende geld direct op uw rekening.
  • U weet waar u aan toe bent. De lening heeft namelijk een vaste looptijd en een vast maandbedrag.
  • Wanneer u de lening gebruikt voor verbetering van uw koopwoning, is de rente aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Uw hypotheek verhogen

U kunt er ook voor kiezen uw hypotheek te verhogen. Het bedrag dat u extra leent van de bank, kunt u gebruiken om uw verbouwing te bekostigen. Ook kunt u ervoor kiezen om een extra hypotheek af te sluiten voor uw verbouwing. Dit kan bij uw huidige hypotheekverstrekker, maar ook bij een andere partij. Als de hypotheekrente erg laag is, kan het lonen om uw hypotheek over te sluiten en vervolgens uit te breiden voor uw verbouwing.

Wij raden u aan u goed te verdiepen in het uitbreiden en/of oversluiten van uw hypotheek, voor u deze stap inderdaad zet. In sommige gevallen is het uitbreiden en/of oversluiten van de hypotheek erg aantrekkelijk, maar in andere gevallen kost het onnodig veel geld.

Uw verbouwing bekostigen met Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u bij Ambtenarenlening een persoonlijke lening af tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening