Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een verhuizing
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u hier wat extra geld voor nodig? Dan kunt u geld lenen voor uw verhuizing. Gaat u bovendien verbouwen, dan is de rente voor dit deel aftrekbaar.

Waarom geld lenen voor een verhuizing?

Een verhuizing brengt allerlei kosten met zich mee. Denk maar aan het inhuren van een verhuisbedrijf, nieuwe meubels, opknappen en verbouwen van de woning. Heeft u zelf te weinig middelen, dan kunt u met een lening uw huis helemaal naar uw wensen maken.

U vindt het misschien geen prettig idee om een lening af te sluiten, maar geld lenen is goedkoper dan rood staan bij uw bank. Komt uw bankrekening in de rode cijfers, dan betaalt u gemiddeld 14 procent rente over het bedrag dat u rood staat. De rente van een lening is lager. Daarom kunt u beter geld lenen voor uw verhuizing dan rood staan bij uw bank.

De persoonlijke lening

U kunt uw verhuizing bekostigen met een persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste looptijd en een vast leenbedrag. Als u deze lening afsluit, weet u precies wat u op uw rekening krijgt en hoe lang u de tijd heeft om dit bedrag terug te betalen. Ook heeft de lening een vaste maandelijkse aflossing en een vaste rente. De persoonlijke lening biedt dan ook veel zekerheid.

Rente aftrekbaar voor verbouwing

Wilt u uw nieuwe woning ook verbouwen, dan is de persoonlijke lening extra aantrekkelijk. Gebruikt u de lening voor het verbouwen, renoveren of op andere wijze verbeteren van uw woning, dan kunt u de betaalde rente van uw inkomstenbelasting aftrekken. Let op: het geld dat u voor uw verhuizing leent, is niet fiscaal aftrekbaar. Alleen het geld dat u voor de verbouwing leent, kunt u aftrekken.

Voordelig lenen bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u uw lening tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. Met een vrijblijvende offerte weet u precies hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening