Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Geld lenen voor een vloer

Is uw vloer aan vervanging toe, maar heeft u niet voldoende financiële middelen voor een nieuwe? Dan kunt u geld lenen voor een vloer. Een persoonlijke lening is daarvoor zeer geschikt.

De persoonlijke lening

Sluit u een persoonlijke lening af om uw nieuwe vloer te bekostigen, dan krijgt u het leenbedrag direct op uw rekening. U betaalt uw persoonlijke lening vervolgens maandelijks terug, met een vast bedrag aan aflossing en rente.

Het geld dat u heeft afgelost, kunt u niet opnieuw opnemen. De persoonlijke lening heeft daarom een vaste einddatum. U weet precies wanneer u de lening voor uw vloer terugbetaald heeft, ofwel wanneer u van uw lening af bent.

Een groot voordeel van de persoonlijke lening is dat de rente aftrekbaar is als u de lening gebruikt voor woningverbetering. Een nieuwe vloer valt daar ook onder als deze ‘onlosmakelijk aan het huis vastzit’. Dit geldt bijvoorbeeld voor plavuizen, een houten of grindvloer, maar niet voor laminaat.

Voordelig lenen bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u uw persoonlijke lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Om te weten wat u kunt lenen en tegen welke rente, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.