Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor een warmtepomp of zonneboiler
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor een warmtepomp of zonneboiler

Wilt u uw huis verduurzamen met een warmtepomp of zonneboiler, dan kunt u hiervoor sparen of een lening afsluiten. Kiest u voor lenen, dan kunt u snel met de aanleg beginnen. Geld lenen voor verbetering van uw woning is ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

Persoonlijke lening

Steeds meer mensen nemen energiebesparende maatregelen. Een warmtepomp en zonneboiler zijn daar mooie voorbeelden van. Om de aanleg van een pomp of boiler te bekostigen, biedt een persoonlijke lening uitkomst. Weet u ongeveer welk bedrag u nodig heeft, dan kunt u een kredietverstrekker benaderen voor de mogelijkheden.

Rente aftrekbaar

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en vaste rente. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. U weet dus precies waar u de komende jaren aan toe bent. Gebruikt u de lening voor woningverbetering, dan is de rente aftrekbaar. De aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp vallen ook onder woningverbetering.

U profiteert vooral in het begin van de renteaftrek, omdat uw maandbedrag dan voor het grootste deel uit rente bestaat. Hoe meer u aflost, hoe lager het rentebedrag en hoe sneller u aflost.

Kosteloos extra aflossen en oversluiten

Heeft u na verloop van tijd meer gespaard, dan kunt u ervoor kiezen een tussentijdse extra aflossing op uw lening te doen. Daarmee verkort u de looptijd van de lening en het kost u niets.

Omdat de rente vaststaat hoeft u niet bang te zijn voor een onverwachte rentestijging. Mocht de rente in de tussentijd dalen, dan mag u de lening tussentijds boetevrij oversluiten. Zo kunt u toch profiteren van een rentedaling.

Voordelig financieren met Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u uw zonneboiler of warmtepomp het voordeligst financieren met Ambtenarenlening. U profiteert dan namelijk van de laagste rente. Vraag een vrijblijvende offerte voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening