Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor renovatie huis
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor renovatie huis

Als uw huis toe is aan groot onderhoud of gerenoveerd moet worden, kan hier een flink bedrag mee gemoeid zijn. Heeft u dit geld niet, dan kunt u hiervoor een persoonlijke lening afsluiten. Welke mogelijkheden er zijn, hangt af van uw persoonlijke en financiële omstandigheden.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Voor renovatie van uw woning is de persoonlijke lening een aantrekkelijke optie. Gebruikt u de lening namelijk voor verbetering van uw woning, dan is de rente aftrekbaar. Dat maakt uw lening een stuk goedkoper.

Kosteloos extra aflossen

De persoonlijke lening biedt u duidelijkheid en zekerheid. U sluit de lening namelijk af met een vaste rente en tegen een vaste looptijd. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Krijgt u een financiële meevaller, dan mag u altijd kosteloos extra aflossen. Zo bent u nog eerder van de lening af. Heeft de kredietverstrekker uw aanvraag goedgekeurd, dan wordt het geld direct op uw rekening gestort en kunt u beginnen met het opknappen van uw woning.

Lening of hypotheek?

U kunt voor de renovatie van uw woning ook uw hypotheek uitbreiden of een tweede hypotheek afsluiten. De rente ligt weliswaar lager dan op een persoonlijke lening, maar een hypotheek hoeft niet direct voordeliger te zijn. Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat u er niet voor naar de notaris hoeft. Aan het afsluiten van een persoonlijke lening zijn geen kosten verbonden. Een persoonlijke lening is bovendien een stuk flexibeler, omdat u hier altijd kosteloos tussentijds extra op mag aflossen of de lening mag oversluiten naar een goedkopere lening. Zo houdt u zelf uw lasten in de hand.

Renoveren met Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan kunt u uw lening tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. Vraag snel een offerte aan voor de mogelijkheden. Dit is vrijblijvend en kost u niets.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening