Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Geld lenen voor woningverbetering
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Geld lenen voor woningverbetering

U bent niet meer helemaal tevreden over uw huis, maar wilt nog niet verhuizen. Dan kunt u ervoor kiezen uw woning te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld een stuk aanbouwen, een nieuwe keuken of badkamer laten plaatsen of een uitgebreide renovatie uit laten voeren. Heeft u niet voldoende financiƫle middelen om de woningverbetering zelf te bekostigen? Dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. Het grote voordeel van de persoonlijke lening is dat de rente aftrekbaar is als u deze gebruikt voor woningverbetering.

De persoonlijke lening

Een persoonlijke lening biedt veel zekerheid. Het krediet heeft niet alleen een vaste looptijd, maar ook een vaste rente. Daarnaast is de maandelijkse aflossing die u voor deze lening moet betalen, altijd hetzelfde. Sluit u een persoonlijke lening af voor woningverbetering, dan weet u precies hoeveel geld u krijgt, wat u maandelijks moet aflossen, hoeveel rente u betaalt en wanneer u van de lening af bent. Het bedrag dat u leent, wordt direct op uw rekening gestort.

Voordelen van de persoonlijke lening

De belangrijkste pluspunten van een persoonlijke lening zijn:

  • De lening heeft een vaste looptijd. U weet precies wanneer u van uw krediet af bent.
  • De lening heeft een vaste maandelijkse aflossing. U weet precies welke vaste lasten u heeft.
  • De lening heeft een vaste rente. Deze kan dus niet stijgen.
  • U krijgt het leenbedrag direct op uw rekening.
  • Gebruikt u de persoonlijke lening voor verbetering van uw woning, dan kunt u de rente aftrekken van de inkomstenbelasting.

Nadelen van de persoonlijke lening

Bedragen die u op uw persoonlijke lening aflost, kunt u niet opnieuw opnemen. Heeft u meer geld nodig, dan kunt u wel een nieuwe, hogere lening afsluiten waarmee u de huidige lening aflost of u kiest voor een tweede lening naast de huidige lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Wilt u een persoonlijke lening afsluiten? Dan sluit u deze als ambtenaar of semiambtenaar tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening