Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Heb ik een adviseur nodig als ik geld wil lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Heb ik een adviseur nodig als ik geld wil lenen?

Een lening afsluiten wordt steeds eenvoudiger. Bij zo’n beetje alle kredietverstrekkers en kredietbemiddelaars, kunt u zelf online al veel regelen. U vult op de website uw gegevens en de gewenste lening in en ontvangt van de kredietverstrekker of tussenpersoon een overzicht met de mogelijkheden. U heeft hiervoor geen adviseur nodig.

Voordelig geld lenen

Veel kredietbemiddelaars, zoals Ambtenarenlening, werken op basis van execution only. Dat betekent dat u zelf online geld leent en dat Ambtenarenlening optreedt als bemiddelaar tussen u en de kredietverstrekker. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt lenen, wat u maandelijks wilt betalen en wat voor soort lening u wilt. Uit de mogelijkheden die de kredietbemiddelaar u aanbiedt, maakt u zelf uw keuze. Wilt u de lening afsluiten, dan vraagt de kredietverstrekker of -bemiddelaar om een aantal relevante gegevens, zoals een kopie van uw legitimatie, een recente loonstrook en bankafschrift. Een lening afsluiten op basis van execution only, is een voordelige manier van geld lenen.

Zijn uw gegevens in orde en komen ze overeen met uw aanvraag, dan kan de lening afgesloten worden en wordt het geld naar uw rekening overgemaakt. U kunt het geld vervolgens zelf naar eigen inzicht gebruiken. U betaalt de lening aan de bank terug door betaling van het maandbedrag dat bestaat uit rente en aflossing.

Eenvoudig

Omdat er bij een persoonlijke lening geen onderpand van toepassing is, zoals een woning bij een hypotheek, hoeft u voor een lening niet naar de notaris. U betaalt daarom ook geen notariskosten. Ook heeft u geen adviseur nodig en betaalt u geen advieskosten. Een persoonlijke lening is dan ook een stuk minder ingewikkeld dan een hypotheek. Nog een reden waarom u geen adviseur nodig heeft.

Een adviseur kost geld

Als u weet hoe veel u wilt lenen, hoe veel u maandelijks wilt betalen en welk soort lening u wilt, heeft u dus geen adviseur nodig om een lening af te sluiten. Vindt u het een prettig idee om wel een adviseur in de hand te nemen, dan staat daar mogelijk een wat hogere rente tegenover. De kredietbemiddelaar mag u geen advieskosten in rekening brengen, maar wordt betaald uit de provisie van de kredietverstrekker. Wanneer de tussenpersoon meer taken voor de kredietverstrekker uitvoert, betaalt de kredietverstrekker een hogere provisie wat mogelijk invloed heeft op de rente die u betaalt.

Verantwoord lenen

Het loont dan ook om zelfstandig een lening af te sluiten, zonder tussenkomst van een adviseur. Omdat kredietverstrekkers- en bemiddelaars aan strenge eisen moeten voldoen en uw financiƫle situatie op orde moet zijn, hoeft u niet bang te zijn dat u onverantwoorde keuzes maakt.

Wilt u ook geld lenen zonder advies, tegen de laagste rente van Nederland? Als u werkzaam bent in de publieke sector, leent u het voordeligst via Ambtenarenlening. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan weet u gelijk wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening