Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Heb je bij een lening vooraf kosten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Heb je bij een lening vooraf kosten?

Wanneer u een lening afsluit, krijgt u te maken met twee soorten kosten: de rente en de aflossing. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een hypotheek, brengt een persoonlijke lening geen verdere kosten met zich mee.

Geen bijkomende kosten

Een persoonlijke lening is een relatief simpel product waarbij u een bedrag op uw rekening gestort krijgt dat u naar eigen inzicht kunt besteden. Op basis van uw gegevens bekijkt de bank wat uw mogelijkheden zijn. Is de lening akkoord, dan krijgt u de beschikking over het geld en begint u met betalen van rente en aflossing. Omdat u voor een persoonlijke lening geen advies nodig heeft, komen er geen advieskosten om de hoek kijken.

Ook betaalt u geen afsluit- of administratiekosten. Waar u voor een hypotheek naar de notaris moet, is dat bij een persoonlijke lening niet aan de orde. Een persoonlijke lening is daarmee heel transparant en overzichtelijk.

Geen kosten via tussenpersoon

Sluit u uw lening af via een tussenpersoon, dan mag deze u geen kosten in rekening brengen voor het regelen van de lening. De tussenpersoon wordt betaald door de bank waar uw lening wordt ondergebracht. Een lening afsluiten via een kredietbemiddelaar is voor u dan ook niets duurder dan wanneer u de lening rechtstreeks afsluit. U heeft echter wel meer keuze, omdat een kredietbemiddelaar u mogelijkheden bij meerdere banken kan aanbieden en u zo de voor u meest aantrekkelijke optie kunt kiezen.

Kosteloos een lening afsluiten bij Ambtenarenlening

Wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn voor een lening zonder dat u er direct aan vastzit of kosten voor betaalt, dan vraagt u heel eenvoudig vrijblijvend een offerte aan. Werkt u in de publieke sector, dan is een lening via Ambtenarenlening voor u een aantrekkelijke keuze. Als (semi)ambtenaar betaalt u bij Ambtenarenlening altijd de laagste rente. Onze medewerkers bekijken graag wat uw mogelijkheden zijn. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Het kost u niets!

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening