Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Heeft online gokken invloed op het afsluiten van een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Heeft online gokken invloed op het afsluiten van een lening?

Online goksites raken steeds meer in trek. Op een relatief eenvoudige manier kunt u via online gokken mooie bedragen winnen, maar helaas ook verliezen. Een winst lokt uit om verder te spelen, maar voor u het weet raakt u ook grote bedragen kwijt. Waagt u in uw vrije tijd graag een gokje en wilt u een lening aanvragen, dan is dat vaak geen gelukkige combinatie.

Wat staat er op uw bankafschrift?

Als u een lening aanvraagt, vraagt de bank u om verschillende stukken. Naast een recente loonstrook en een kopie van uw legitimatie, heeft de bank ook een of meer recente bankafschriften van u nodig. Die gebruikt de bank om te controleren of uw salaris netjes wordt overgemaakt en of uw woonlasten voor de huur of hypotheek overeenkomen met wat u bij de aanvraag heeft doorgegeven. Waar u boodschappen doet, interesseert de bank niet, maar staan er betalingen aan een deurwaarder of terugboekingen op uw afschrift, dan is dat wel reden voor een bank om uw aanvraag kritischer te beoordelen.

Bij de controle van bankafschriften komen banken steeds vaker online gokactiviteiten tegen. Het kan dan gaan om serieuze bedragen die worden afgeboekt. Als de bank u een lening verstrekt, wil ze ook dat de lening netjes maandelijks wordt terugbetaald. Worden er regelmatig bedragen van uw rekening afgeboekt voor online gokken, dan geeft dat de bank geen goed gevoel bij uw betaalgedrag. Online gokken is voor de bank dan ook een reden om uw aanvraag af te wijzen. De bank vindt het risico te groot dat u niet (altijd) aan uw betaalverplichtingen kunt voldoen.

U bent uiteraard vrij om met uw geld te doen wat u wilt, maar voor het afsluiten van een lening is online gokken niet de handigste bezigheid.

Doet u niets met online gokken en betaalt u gewoon netjes uw rekeningen, dan kunt u voor een lening altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij Ambtenarenlening. Als ambtenaar of semiambtenaar betaalt u bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening