Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe flexibel is een flexibel krediet?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe flexibel is een flexibel krediet?

Een flexibel krediet is een doorlopend krediet waarbij u binnen uw kredietlimiet onbeperkt bedragen kunt opnemen en aflossen. Zo bepaalt u zelf wanneer u extra geld nodig heeft en hoeveel u wilt gebruiken. Dat maakt deze lening zo flexibel. U betaalt alleen rente over de bedragen die u opneemt.

De rente en looptijd van een flexibel krediet zijn variabel. Zolang u bedragen blijft opnemen, betaalt u rente en loopt de lening door. Hoewel het doorlopend krediet erg flexibel is, zit u er wel aan vast zolang u bedragen opneemt en deze niet (volledig) zijn afgelost. Het gebrek aan een einddatum en vaste rente, geeft u geen zekerheid over uw financiƫn. Gaat de rente omhoog, dan stijgen uw lasten. Dit heeft gevolgen voor uw uitgaven. In die zin maakt een flexibel krediet u minder flexibel dan een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd, waarbij u precies weet waar u aan toe bent en daar uw uitgavenpatroon op af kunt stemmen.

Doorlopend krediet gestopt per 1 maart 2022

Sinds 1 maart 2022 is het niet meer mogelijk om een nieuw doorlopend krediet af te sluiten. Banken zijn hiermee gestopt. Wel kunt u nog steeds geld lenen via een persoonlijke lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar en wilt u een lening afsluiten, dan kunt u dat tegen de laagste rente van Nederland doen bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte laat u zien wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening