Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe hoog is de rente bij Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe hoog is de rente bij Ambtenarenlening?

Ambtenaren lenen bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland. Omdat de rente schommelt en de precieze rente afhankelijk is van uw persoonlijke situatie, is er geen eenduidig antwoord te geven op de vraag hoe hoog de rente bij Ambtenarenlening is. Wel kunnen we zeggen dat u altijd de laagst mogelijke rente betaalt.

Ambtenaren betalen de laagste rente

Ambtenaren hebben over het algemeen een stabiel inkomen en staan bekend als de beste betalers. Dat blijkt jaar in jaar uit uit de cijfers. Zo is de betalingsachterstand op leningen bij ambtenaren al jaren maar liefst negen keer kleiner dan gemiddeld. Daarmee vormen ambtenaren voor banken de meest betrouwbare doelgroep waarmee zij het minste risico lopen. Banken belonen dat met de laagste rente op een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening.

Ook voor semiambtenaren

Ambtenarenlening biedt ook de laagste rente aan semiambtenaren. Werkt u niet bij de gemeente, politie of rijksoverheid, maar in het onderwijs of de zorg, dan profiteert u net zo goed van de laagst mogelijke rente. Ook als u zelf geen ambtenaar of semiambtenaar bent, maar uw partner wel, komt u beiden in aanmerking voor de lage rente van Ambtenarenlening.

Rente is maatwerk

Naast uw inkomen, dienstverband en betaalgedrag, spelen onder andere ook uw woonsituatie en de samenstelling van uw gezin een rol bij het bepalen van de rente die u uiteindelijk betaalt. Een koopwoning wordt door de bank gunstiger beoordeeld dan een huurwoning. Bent u alleenstaand, dan betaalt u een hogere rente dan wanneer u samenwoont of getrouwd bent. Alle factoren samen bepalen welke rente de bank u kan bieden.

Welke rente betaalt u?

Weten welke rente u betaalt op een persoonlijke lening van Ambtenarenlening? Onze kredietspecialisten doen u graag een vrijblijvend voorstel. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u hoort van ons.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening