Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe kan ik mijn banktransacties delen met Lender & Spender?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe kan ik mijn banktransacties delen met Lender & Spender?

Bij het aanvragen van een lening bij Lender & Spender, vraagt de kredietverstrekker u uw banktransacties te delen. Hiermee kan Lender & Spender beoordelen of de lening verantwoord is. Niet alleen gebruikt Lender & Spender de informatie om te checken of uw salaris maandelijks gestort wordt, maar ook bekijkt de kredietverstrekker of er eventuele onregelmatigheden of ongebruikelijke transacties in uw bankgegevens zijn terug te vinden.

Uw banktransacties delen met Klarna

Voor het delen van uw transacties met Lender & Spender, maakt Lender & Spender gebruik van Klarna. Klarna is een grote Europese bank met een speciale vergunning voor het opvragen van bankgegevens bij andere banken. Omdat alle banken de mogelijkheid bieden uw gegevens via Klarna te delen, hoeft u zelf uw bankafschriften niet meer te downloaden en door te sturen naar Lender & Spender. Dit vergemakkelijkt en versnelt uw leningaanvraag. Om uw banktransacties met Lender & Spender te delen, geeft u Lender & Spender toestemming om uw gegevens op te halen bij Klarna. U doet dit veilig en vertrouwd in de bankieren app van uw eigen bank.

Uw gegevens beveiligd verstuurd

Na het geven van uw toestemming haalt Klarna de gegevens op bij uw bank en geeft deze door aan Lender & Spender. Klarna dient hierin puur als doorgeefluik en doet zelf niets met de gegevens en bewaart ze ook niet. Uw gegevens worden via Klarna beveiligd verstuurd en opgeslagen voor Lender & Spender.

Uw lening bij Ambtenarenlening

Wilt u via Ambtenarenlening een lening aanvragen bij Lender & Spender, dan deelt u uw bankgegevens veilig, snel en eenvoudig via Klarna. Ambtenarenlening biedt leningen aan van diverse kredietverstrekkers. Wij bekijken voor u welke lening het beste aansluit op uw wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

nvr

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening