Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe kan ik mijn lening bij Freo oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe kan ik mijn lening bij Freo oversluiten?

Heeft u een lening bij Freo en wilt u deze oversluiten, dan neemt u contact op met de bank of tussenpersoon waarnaar u de lening wilt oversluiten. Uw nieuwe bank regelt uw nieuwe lening en zorgt dat uw lening bij Freo wordt afgelost.

Waarom oversluiten?

Een veelgehoorde reden om een lening over te sluiten is de lagere rente. Zeker als uw lening al een flink aantal jaar loopt, is de kans groot dat de rente lager kan. Groot voordeel van een persoonlijke lening ten opzichte van bijvoorbeeld een hypotheek is dat oversluiten u niets kost. Een lagere rente levert u dan ook alleen maar voordeel op zonder dat u een boete betaalt voor het vervroegde aflossen van uw oude lening.

Hoeveel kunt u lenen?

Wilt u uw lening oversluiten, dan bekijkt de bank uw situatie. Op basis van onder andere uw inkomen, gezins- en woonsituatie en eventuele andere leningen maakt de bank een berekening hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente. Hiervoor levert u onder andere een kopie van uw legitimatie, recent bankafschrift en een recente loonstrook bij de bank aan. Omdat uw leencapaciteit en rente worden bepaald op basis van recente gegevens kan het zijn dat u minder of tegen een hogere rente kunt lenen dan destijds bij uw Freo lening. Maar andersom is uiteraard ook mogelijk.

Welke rente betaalt u?

De rente op een persoonlijke lening staat niet vast, maar wordt bepaald op uw persoonlijke situatie. Hoe gunstiger het plaatje eruit ziet, hoe lager de rente die de bank u kan bieden. Bent u meer gaan verdienen, verhuisd naar een koopwoning of gaan samenwonen, dan kan uw leenprofiel zomaar gunstiger geworden zijn. Het is dan ook verstandig zo nu en dan uw lening onder de loep te nemen en te kijken of het goedkoper kan.

Kan uw Freo lening goedkoper en heeft de bank uw aanvraag goedgekeurd, dan zorgt de bank dat uw oude lening wordt afgelost en begint u met het aflossen van uw nieuwe lening tegen een lagere rente.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam als ambtenaar of werkt uw partner bij de overheid, in het onderwijs of de zorg, dan kunt u uw lening tegen de laagste rente van Nederland oversluiten naar Ambtenarenlening. Wilt u weten of uw Freo lening goedkoper kan, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. We bekijken graag uw mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening