Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe sluit ik een lening af?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe sluit ik een lening af?

Gaat u voor het eerst een lening afsluiten? Met onderstaande stappen is uw lening zo geregeld.

Stap 1: bepaal wat voor soort lening u wilt afsluiten

Voor u een lening af gaat sluiten, moet u eerst bepalen wat voor soort lening u wilt. Er zijn verschillende soorten leningen. Een hypotheek sluit u af om een huis te kopen. Een persoonlijke lening sluit u af om een andere grote investering te doen. Deze lening kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een verbouwing of voor de aanschaf van een auto of caravan.

Om te kijken welke lening het beste bij u en uw wensen past, kunt u verschillende leningen met elkaar vergelijken.

Stap 2: vergelijk leningen met elkaar

Als u heeft bepaald wat voor lening u af wilt sluiten, kunt u leningen met elkaar vergelijken. Het verschil tussen leningen wordt vooral bepaald door de rente. Bent u werkzaam in de publieke sector, dan sluit u uw lening tegen de laagste rente af bij Ambtenarenlening.

Stap 3: vraag een offerte aan

Heeft u een of meerdere leningen gevonden die bij u passen? Dan kunt u offertes aanvragen voor deze leningen. Ook dit regelt u eenvoudig en snel online.

Ook uw offerte van Ambtenarenlening vraagt u snel en vrijblijvend aan.

Stap 4: onderteken de offerte

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u de betreffende lening afsluiten. Dit doet u door de offerte te ondertekenen en terug te sturen naar uw kredietverstrekker. Naast de ondertekende offerte stuurt u ook aanvullende documenten op, waaronder een kopie van uw identiteitsbewijs, een kopie van uw (recente) loonstrook en een overzicht van de bij- en afschrijvingen op uw bankrekening. In de offerte van uw kredietverstrekker leest u wat u precies aan moet leveren om uw lening aan te kunnen vragen.

Gaat de kredietverstrekker akkoord met uw aanvraag? Dan heeft u uw lening met succes afgesloten. Dit betekent dat u het bedrag dat u leent, op korte termijn op kunt nemen. Uw kredietverstrekker informeert u hier verder over.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening