Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe sluit ik online een lening af?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe sluit ik online een lening af?

U kunt steeds meer dingen, steeds makkelijker zelf online regelen. Dat geldt ook voor uw financiële zaken, zoals het afsluiten van een lening.

Om vooraf over na te denken

Voordat u een lening afsluit, is het verstandig te bedenken hoeveel u wilt lenen en waar u het geld voor wilt gebruiken. Ook kunt u alvast nadenken over het bedrag dat u per maand wilt betalen en hoe lang u er over wilt doen om de lening terug te betalen. Hoe lager uw maandbedrag, hoe langer de looptijd van de lening. Heeft u relatief kort plezier van het doel waarvoor u het geld wilt lenen, dan wilt u er wellicht ook niet jaren over doen om de lening terug te betalen.

Bekijk de mogelijkheden

Weet u een beetje wat u wilt, dan kunt u op de websites van verschillende kredietverstrekkers de mogelijkheden bekijken. U kunt er ook voor kiezen een lening af te sluiten via een tussenpersoon. U kunt dan leningen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en die lening kiezen die het beste bij u past.

Vraag offertes aan

Om te weten wat in uw situatie mogelijk is, kunt u offertes opvragen. Op basis van uw gegevens die u online invult, kan de kredietverstrekker of tussenpersoon bekijken wat u maximaal kunt lenen en tegen welke rente en kan de bank u een voorstel doen. Door het vergelijken van de offertes kunt u een betere keuze maken.

Lever relevante gegevens aan

Als u een keuze voor een lening heeft gemaakt, kunt u de offerte ondertekend terugsturen. De bank vraagt u daarbij om verschillende gegevens om uw aanvraag verder in behandeling te kunnen nemen. Denk daarbij aan een recente loonstrook, bankafschrift en een kopie van uw paspoort of identiteitskaart.

Ontvang het geld op uw rekening

Als alles akkoord is, maakt de kredietverstrekker het geld over naar uw rekening en kunt u het geld naar wens gebruiken.

Een lening afsluiten via Ambtenarenlening

Ambtenaren en semiambtenaren kunnen snel en tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten via Ambtenarenlening. Hoe dat werkt, leest u hier.

1. U doet een aanvraag via de website

Via de website kunt u een offerteaanvraag doen. Vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een lijstje met de mogelijkheden.

2. U kiest van welke lening u een offerte wilt ontvangen

U ontvangt de offerte van uw keuze met de voorwaarden en een handig stappenplan.

3. U ondertekent de offerte en mailt deze terug

Als u tevreden bent met de offerte tekent u de offerte en mailt u deze inclusief een kopie van uw legitimatie, loonstrook en bankafschrift naar Ambtenarenlening.

4. Het geld wordt naar uw rekening overgemaakt

Als alles akkoord is wordt het geld naar uw rekening overgemaakt. Bij een oversluiting wordt de lening automatisch overgesloten naar Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening