Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe weet ik of een kredietaanbieder betrouwbaar is?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe weet ik of een kredietaanbieder betrouwbaar is?

Als u een lening wilt afsluiten, wilt u dat doen bij een betrouwbare partij. Er zijn veel kredietaanbieders waar u terecht kunt. Omdat kredietaanbieders gebonden zijn aan strenge wet- en regelgeving, kunt u er vanuit gaan dat uw lening in goede handen is als de kredietverstrekker beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Bekijk de vergunningen

Alleen aanbieders met een vergunning van de AFM mogen leningen verstrekken. Het beschikken over deze vergunning betekent dat de kredietverstrekker voldoet aan de verplichtingen in de Wet op het financieel toezicht. Overtreedt de kredietaanbieder deze regels, dan kan de AFM een sanctie opleggen en in het ergste geval de vergunning intrekken. U kunt de vergunning van een kredietverstrekker opzoeken in het AFM-vergunningenregister.

Lid van de VFN

Veel Nederlandse kredietaanbieders zijn aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Als VFN-lid laat de kredietaanbieder weten te werken volgens de gedragscode, normen en richtlijnen van de VFN. Het lidmaatschap van de VFN geeft u een indruk van de betrouwbaarheid van de kredietverstrekker.

Wat is er bekend bij Kifid?

Wie een klacht heeft over een kredietaanbieder en er samen niet uitkomt, kan een klacht indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Hoe oordelen anderen over de kredietaanbieder?

Of een kredietaanbieder betrouwbaar is kunt u ook opmaken uit de recensies van klanten. Hoe beoordelen zij de aanbieder? Waar zijn ze tevreden over en waar kan de aanbieder dingen verbeteren? Onafhankelijke reviewplatforms als Trustpilot of Google reviews geven u een goed beeld van de klanttevredenheid.

Betrouwbaar geld lenen bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u eenvoudig en snel een persoonlijke lening af bij Ambtenarenlening. Ambtenarenlening is al jaren een betrouwbare partij voor een persoonlijke lening tegen een scherpe rente. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening