Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe weet ik of ik een lening kan krijgen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe weet ik of ik een lening kan krijgen?

Heeft u extra geld nodig en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een lening? Het antwoord hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie zoals uw inkomen, arbeidscontract, woon- en gezinssituatie. Bij Ambtenarenlening vraagt u snel en eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan en weet u binnen één werkdag wat er mogelijk is.

Niet iedereen kan zomaar geld lenen. U moet de lening ook kunnen terugbetalen. Daarvoor is uw financiële situatie van belang.

Hoe ziet uw financiële plaatje eruit?

Voor u een lening kunt afsluiten bekijkt de bank wat er maandelijks aan geld binnenkomt en welke verplichtingen u heeft. Op basis van standaard berekeningen beoordeelt de bank of een lening binnen uw financiële plaatje past. Daarbij zijn onder andere uw salaris en eventuele vaste toelagen van belang. Uw salaris geeft de bank een indruk van wat u te besteden heeft, maar een bedrag alleen zegt nog niet zoveel. Daarom wil de bank ook weten hoe u het geld besteed en wat voor arbeidscontract u heeft. Een hypotheek, huur, maar ook eventuele alimentatieverplichtingen hebben invloed op uw leenmogelijkheden. Heeft u een vast contract bij uw werkgever, dan geeft dat de bank meer vertrouwen dan een tijdelijk contract dat binnenkort afloopt.

Verder spelen uw woon- en gezinssituatie een rol bij uw mogelijkheden voor een lening. Zo kunt u als woningbezitter meer en makkelijker lenen dan als huurder.

Laat uw mogelijkheden vrijblijvend bekijken bij Ambtenarenlening

Benieuwd naar uw leenmogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening