Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe werkt geld lenen voor een auto?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe werkt geld lenen voor een auto?

Heeft u een andere auto op het oog, maar heeft u niet genoeg geld om de betaling direct te regelen, dan kan een (auto)lening uitkomst bieden. We leggen u graag uit welke stappen u doorloopt en waar u op moet letten.

Koop onder voorbehoud

Wilt u een auto kopen waar u zelf niet het geld voor beschikbaar heeft? Dan is het belangrijk dit bij de dealer aan te geven voor u uw handtekening onder de koopovereenkomst zet. Of teken onder voorbehoud van de financiering. Zo voorkomt u dat u een aankoop doet die u niet kunt betalen.

Vraag een offerte aan bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Het is daarom altijd slim om uw mogelijkheden bij Ambtenarenlening te laten bekijken. Zo leent u nooit tegen een hogere rente dan nodig is. Hiervoor vraag u allereerst een vrijblijvende offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Uw mogelijkheden

Op basis van de gegevens van uw aanvraag sturen wij u een lijstje met de mogelijkheden. U maakt daaruit zelf uw keuze voor een aanbieder en bijbehorende rente en andere voorwaarden.

De beoordeling

Vervolgens kan uw aanvraag verder in gang gezet worden. Hiervoor levert u diverse bewijsstukken aan zoals een kopie van uw legitimatie, een recente loonstrook en bankafschrift en gegevens over eventuele andere leningen op uw naam. Op basis hiervan beoordeelt de bank uw aanvraag.

Het geld op uw rekening

Kloppen alle gegevens en passen ze bij de lening die u graag af wilt sluiten, dan geeft de bank akkoord en is de lening definitief. De bank maakt het geld over naar uw rekening.

Uw nieuwe auto

Nu u over het geld beschikt, kunt u de aankoop van de auto verder in gang zetten, de betaling in orde maken en genieten van uw nieuwe auto.

Ook een auto kopen met een lening van Ambtenarenlening? Vraag uw vrijblijvende offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening