Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoe werkt het digitaal aanleveren van stukken bij het afsluiten van een lening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoe werkt het digitaal aanleveren van stukken bij het afsluiten van een lening?

Wilt u een lening afsluiten, dan doet u allereerst een aanvraag. Hierbij geeft u onder andere door wat u verdient, of u een partner heeft en in wat voor woning u woont. Op basis van deze informatie kan de bank u een voorstel doen voor een lening. Spreekt het aanbod u aan en wilt u de lening daadwerkelijk afsluiten, dan start de bank met de daadwerkelijke beoordeling van uw aanvraag. Om te controleren of u inderdaad verdient wat u bij de aanvraag heeft opgegeven en of uw hypotheek overeenkomt met de aanvraag, vraagt de bank u verschillende bewijsstukken aan te leveren zoals een recente loonstrook en bankafschrift. Dit aanleveren kan op verschillende manieren.

Stukken uploaden of aanleveren via app

Bij de meeste banken kunt u uw gegevens digitaal aanleveren. Waar u bij de ene bank documenten moet uploaden in een beveiligde omgeving, werkt een andere bank met een app waarin u toestemming geeft om stukken op te vragen bij diverse instanties. Een voorbeeld hiervan is de Lloyds Bank Verzamel app.

Toestemming geven voor het delen van banktransacties

Voor het delen van banktransacties bieden alle banken in Nederland de mogelijkheid om transacties rechtstreeks te delen met kredietverstrekkers. Hierdoor hoeft u zelf geen bankafschriften te downloaden en verloopt uw aanvraag sneller. Uiteraard doen banken dit alleen met uw toestemming. Een kredietverstrekker die gebruikmaakt van deze manier van het aanleveren van bankgegevens is Lender & Spender. Lender & Spender maakt hiervoor gebruik van Klarna, een grote Europese bank die hiervoor een speciale vergunning heeft. Om de banktransacties te kunnen delen met Klarna geeft u op een veilige en vertrouwde manier toestemming in uw eigen bankieren app. Klarna haalt de gegevens vervolgens op bij uw bank en stuurt deze beveiligd door naar Lender & Spender. Klarna doet zelf niets met uw gegevens en bewaart ze ook niet.

Uw keuze bij Ambtenarenlening

Iedere geldverstrekker hanteert een eigen methode voor het aanleveren van gegevens. Ambtenarenlening werkt samen met diverse kredietverstrekkers. Bij uw keuze voor de ene of andere kredietverstrekker kunt u de manier waarop u gegevens moet aanleveren laten meewegen. Zo maakt u een keuze waar u zich het prettigst bij voelt. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij sturen u uw mogelijkheden voor een persoonlijke lening.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening