Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel geld kan ik als ambtenaar lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel geld kan ik als ambtenaar lenen?

Bent u ambtenaar en heeft u extra geld nodig, bijvoorbeeld om de verbouwing van uw huis te financieren, een nieuwe auto aan te schaffen of een andere grote uitgave te doen? Dan kunt u een lening afsluiten. Dit kan een standaard lening zijn, maar ook een ambtenarenlening. Op deze pagina leest u meer over het afsluiten van een lening als ambtenaar.

Geld lenen met Ambtenarenlening

Als u werkzaam bent als ambtenaar, kunt u ervoor kiezen een lening bij Ambtenarenlening afsluiten. Ambtenarenlening is speciaal in het leven geroepen voor ambtenaren en semiambtenaren en kan alleen door (semi)ambtenaren en hun partners afgesloten worden. Werkt u in het onderwijs of de zorg, dan is Ambtenarenlening er ook voor u!

Uit onderzoek is gebleken dat ambtenaren veel beter zijn in het terugbetalen van hun lening. In 2021 hadden ambtenaren gemiddeld gezien negen keer zo weinig achterstand als de rest van Nederland. Omdat ambtenaren hun leningen zo netjes terugbetalen, profiteren zij van een lagere rente. Dit is dan ook het grootste voordeel van Ambtenarenlening: deze lening is voordeliger dan standaard leningen.

Het maximale bedrag van uw lening

Als u een lening aanvraagt, berekent uw kredietverstrekker wat u maximaal kunt lenen. Wilt u een specifiek bedrag lenen, bijvoorbeeld 15.000 euro, dan berekent uw kredietverstrekker of dit mogelijk is.

Wat u maximaal kunt lenen, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan uw inkomen en uw leeftijd. En heeft u al een lening op uw naam staan? Dan wordt ook dit krediet meegenomen bij het bepalen van uw maximale leenbedrag. Zelfs als u een televisie op afbetaling heeft gekocht, een creditcard heeft of een telefoonabonnement met nieuw toestel heeft afgesloten, kan het maximale bedrag van uw lening omlaag gaan. Ook deze factoren spelen namelijk een rol bij het berekenen van uw maximale lening.

Uw maximale Ambtenarenlening

Wilt u weten wat u als ambtenaar maximaal kunt lenen? Vraag dan snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening