Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel geld kan ik lenen voor een verbouwing?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel geld kan ik lenen voor een verbouwing?

Wilt u uw huis verbouwen, maar heeft u niet voldoende financiële middelen om de verbouwing te bekostigen, dan kunt u een lening overwegen. Hoeveel u kunt lenen, is afhankelijk van verschillende factoren.

Uw kredietlimiet: afhankelijk van diverse factoren

Het bedrag dat u maximaal kunt lenen, wordt ook wel uw kredietlimiet genoemd. Uw kredietlimiet is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste bepaalt uw inkomen hoeveel geld u kunt lenen. Hoe meer u verdient, hoe meer u kunt lenen. Ook uw lasten zijn bepalend. Heeft u hoge vaste lasten, dan kunt u minder geld lenen dan iemand met lagere maandelijkse lasten. Daarnaast spelen andere factoren een rol. Denk hierbij aan uw arbeidscontract, uw burgerlijke staat en uw woonsituatie. Ook kan uw kredietverstrekker uw gezinssituatie onder de loep nemen bij het bepalen van uw kredietlimiet. Heeft u kinderen, dan kan het zo zijn dat u minder kunt lenen, omdat kinderen hogere vaste lasten met zich meebrengen.

Uw maximale lening berekenen

Wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen? Dan kunt u uw kredietlimiet laten berekenen. Bij sommige kredietverstrekkers kan dit online. Vul al uw gegevens in en de online tool vertelt u direct hoeveel u maximaal kunt lenen. Door leningen te vergelijken, vindt u de beste en goedkoopste lening.

Natuurlijk hoeft u niet uw kredietlimiet te lenen. Heeft u 15.000 euro nodig voor uw verbouwing? Dan is het niet nodig om meer geld te lenen. U sluit een lening af voor het geld dat u nodig heeft, niet voor uw kredietlimiet.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Als u geld wilt lenen voor een verbouwing kunt u kiezen voor een persoonlijke lening. Ook kunt u nagaan of u uw hypotheek kunt verhogen. De rente van een persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar als u de lening gebruikt voor woningverbetering. Dit geldt ook voor uw hypotheek. Beide opties zijn daarom fiscaal en financieel aantrekkelijk.

Voordelig lenen bij Ambtenarenlening

Ambtenaren en andere werkenden in de publieke sector, kunnen tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Bent u zelf geen ambtenaar, maar uw partner wel, dan komt u beiden voor een ambtenarenlening in aanmerking. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat u (maximaal) kunt lenen en tegen welke rente.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening