Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel kan ik maximaal lenen bij Defam?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel kan ik maximaal lenen bij Defam?

Defam biedt persoonlijke leningen aan van minimaal 5.000 en maximaal 75.000 euro. Of u dit maximale leenbedrag ook daadwerkelijk kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Maximaal leenbedrag

Om de risico’s te beperken hanteren kredietverstrekkers een maximaal leenbedrag voor een persoonlijke lening. Dit bedrag ligt niet hoger dan 75.000 euro per kredietverstrekker. Ook zijn er geldverstrekkers die geen grotere leningen dan 25.000 of 50.000 euro verstrekken. Bij Defam kunt u terecht voor een lening van maximaal 75.000 euro. Heeft u toch meer geld nodig, dan kunt u een tweede lening afsluiten bij een andere geldverstrekker.

Maximale leencapaciteit

Naast het maximaal leenbedrag, hanteren banken ook een maximale leencapaciteit. Dat is het bedrag dat u maximaal in uw persoonlijke situatie kunt lenen. Dit bedrag is geheel persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren zoals het salaris van u en uw eventuele partner, de samenstelling van uw gezin, het soort woning (koop of huur) waarin u woont en eventuele andere kredieten op uw naam.

Uw leenmogelijkheden

Benieuwd naar uw leenmogelijkheden bij Defam of een andere kredietverstrekker? Via Ambtenarenlening krijgt u als ambtenaar of semiambtenaar de laagste rente. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening