Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel kan ik maximaal lenen bij Lloyds Bank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel kan ik maximaal lenen bij Lloyds Bank?

Lloyds Bank verstrekt persoonlijke leningen tussen 10.000 en 50.000 euro. U kunt bij Lloyds Bank dan ook maximaal 50.000 euro lenen.

Maximaal 50.000 euro

Hoe goed uw financiële situatie er ook uitziet, u kunt bij Lloyds Bank nooit meer dan 50.000 euro lenen. Dat bedrag heeft Lloyds Bank als grens aan de persoonlijke lening gesteld. Wilt u een aankoop doen van meer dan 50.000 euro en wilt u dit regelen bij Lloyds Bank, dan moet u voor het bedrag boven 50.000 euro op zoek naar een andere geldverstrekker. Voor het resterende bedrag sluit u dan elders een tweede lening af. Op die manier kunt u, weliswaar bij meer aanbieders, toch uw doel bereiken.

Maximum leenbedrag, meerdere leningen

Hoewel Lloyds Bank een maximum bedrag van 50.000 euro hanteert, kunt u dit bedrag wel spreiden over meerdere leningen. Zolang u binnen dit bedrag blijft, geldt er wat dat betreft geen maximum voor het aantal leningen. Toch bent u hoogstwaarschijnlijk goedkoper uit als u de lening onderbrengt in één bedrag. Banken hanteren namelijk het principe: hoe hoger het leenbedrag, hoe lager de rente. Eén grote lening is dan ook aan te bevelen boven meerdere kleinere leningen.

Hoeveel kunt u lenen?

Het maximum leenbedrag van 50.000 euro wil nog niet zeggen dat u dit ook kunt lenen. Wat u kunt lenen is namelijk helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie, zoals uw inkomen en dienstverband maar ook eventuele andere lopende leningen hebben invloed op wat u kunt lenen. De lening moet altijd betaalbaar blijven en vallen binnen de normen die kredietverstrekkers hanteren bij het afsluiten van een lening. Daarom is een lening altijd maatwerk en zal het bedrag dat u kunt lenen afwijken van dat wat uw buurman maximaal kan afsluiten.

Meer dan 50.000 euro lenen?

Wilt u meer lenen dan 50.000 euro, dan kunt u ervoor kiezen een lening van 50.000 euro af te sluiten bij Lloyds Bank en het restant bedrag elders onder te brengen. U kunt uiteraard ook op zoek naar een kredietverlener waar u meer kunt lenen. Ambtenarenlening werkt naast Lloyds Bank met diverse andere kredietverstrekkers. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we bekijken graag uw mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening