Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Hoeveel kost een doorlopend krediet?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Hoeveel kost een doorlopend krediet?

Sinds 1 maart 2022 zijn banken gestopt met het verstrekken van nieuwe doorlopende kredieten. Wilt u geld lenen, dan biedt de persoonlijke lening u een aantrekkelijk alternatief. Net als bij een doorlopend krediet bestaan de kosten van een persoonlijke lening uitsluitend uit rente en aflossing.

Heeft u al een doorlopend krediet, dan kunt u geld opnemen tot uw maximale kredietlimiet of leencapaciteit. Dat is het maximale bedrag dat u in uw situatie kunt lenen. Over het bedrag dat u hieruit opneemt, betaalt u rente. Dit bedrag wisselt dus met de hoogte van het openstaande bedrag. Ook is de rente bij een doorlopend krediet variabel. Dit betekent dat deze bij een rentewijziging omhoog of omlaag kan gaan.

De aflossing bestaat uit de bedragen die u uit het krediet opneemt. Wilt u de lening beƫindigen, dan moet het volledig openstaande bedrag worden ingelost.

Zekerheid met een persoonlijke lening

U kunt uw doorlopend krediet kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening. Met deze lening betaalt u een vaste rente en vast aflossing. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De rente op een persoonlijke lening ligt bovendien lager dan op een doorlopend krediet.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Omdat de rente een groot deel van uw leenkosten bepaalt, wilt u geld lenen tegen de laagst mogelijke rente. Bent u of is uw partner ambtenaar of semiambtenaar dan betaalt u bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Met een vrijblijvende offerte weet u gelijk waar u aan toe bent.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening