Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is Ambtenarenlening betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is Ambtenarenlening betrouwbaar?

Ambtenarenlening biedt als kredietbemiddelaar persoonlijke leningen aan van bekende kredietverstrekkers die door de jaren heen een goede naam hebben opgebouwd. Sinds 1 maart 2022 bieden banken geen nieuwe doorlopende kredieten meer aan. Het is dus helaas niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten bij Ambtenarenlening.

Wet financieel toezicht

Om leningen aan te mogen en kunnen aanbieden, beschikt Ambtenarenlening over diverse vergunningen waaronder de vergunning om te bemiddelen in consumptief krediet. Net als andere financieel dienstverleners staat Ambtenarenlening onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Een belangrijke taak van de AFM is het toezien op naleving van de Wet op het financieel toezicht (Wwft). Ook is Ambtenarenlening aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en het financiële klachteninstituut Kifid.

Beoordelingen

De betrouwbaarheid van Ambtenarenlening is verder af te lezen aan de beoordelingen van klanten en de hoge scores in de categorie ‘Niet-bancaire financiële diensten’ op reviewplatform Trustpilot.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening