Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Is BNP Paribas betrouwbaar?

BNP Paribas Personal Finance (PF) is een dochter van BNP Paribas, een van de grootste financiële instellingen wereldwijd. BNP Paribas Personal Finance is marktleider in consumptief krediet en hypotheken in Europa.

Om als kredietverstrekker actief te mogen zijn in Nederland, moet BNP Paribas Personal Finance aan strenge eisen voldoen. Zo moet iedere kredietverstrekker een vergunning hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook BNP Paribas Personal Finance heeft zo’n vergunning en staat daarmee onder toezicht van de AFM. De AFM controleert of BNP Paribas PF en andere kredietverstrekkers zich houden aan de Wet financieel toezicht (Wft).

Ook heeft BNP Paribas PF een bankvergunning van de De Nederlandsche Bank (DNB). Deze vergunning is nodig om geld te mogen verstrekken.

BNP Paribas Personal Finance werkt tot slot volgens de gedragscode, normen en richtlijnen van de Vereniging van Financieringsondernemingen (VFN) in Nederland.

Dat BNP Paribas Personal Finance over de genoemde vergunningen beschikt en lid is van de VFN betekent dat deze kredietverstrekker als betrouwbaar gezien kan worden.

Een BNP lening via Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland een BNP lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.