Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is DEFAM betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is DEFAM betrouwbaar?

Bent u op zoek naar een lening, dan is de kans groot dat u DEFAM tegenkomt. DEFAM is een van de bekendste kredietverstrekkers van Nederland, naast de grote banken die leningen aanbieden.

DEFAM: een korte kennismaking

DEFAM is onderdeel van ALFAM, een dochterbedrijf van ABN Amro en een van de grootste kredietverstrekkers van Nederland. Het bedrijf houdt zich al dertig jaar bezig met het verstrekken van verschillende soorten kredieten aan particulieren. DEFAM verstrekt geen zakelijke leningen. Sluit u een lening af bij DEFAM, dan doet u dit altijd via een tussenpersoon. De tussenpersonen van DEFAM worden zorgvuldig geselecteerd. Dit zijn professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in verantwoord lenen.

Geld lenen bij DEFAM

DEFAM biedt via geselecteerde tussenpersonen consumptieve kredieten aan in de vorm van de persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste looptijd, een vaste rente en een vaste maandelijkse aflossing. Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u uw DEFAM lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening.

DEFAM en de Autoriteit Financiële Markten

DEFAM noemt zichzelf specialist in verantwoord lenen. Alles wat DEFAM doet, wordt gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze instantie houdt toezicht op alle kredietverstrekkers in Nederland.

DEFAM heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Dit toont aan dat de kredietverstrekker aan alle voorwaarden voldoet om kredieten te mogen verstrekken in ons land. Ook bewijst de AFM-vergunning dat deze kredietverstrekker betrouwbaar is. Als u kiest voor een krediet van DEFAM, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening