Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Is Directa.nl betrouwbaar?

Als verstrekker van persoonlijke leningen staat Directa.nl onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is Directa.nl aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Met name het toezicht van de AFM geeft u als consument de zekerheid dat uw lening bij Directa.nl in goede handen is.

Om leningen te mogen verstrekken heeft Directa.nl een vergunning nodig van de AFM. Deze vergunning staat bij de AFM geregistreerd onder vergunningnummer 12011145 op naam van Qander Consumer Finance, waar Directa.nl onderdeel van is.  Als toezichthouder controleert de AFM alles wat Directa.nl doet. Houdt Directa.nl zich niet aan de regels van de AFM, dan wordt de vergunning in het ergste geval ingetrokken. Directa.nl zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Heeft u toch een klacht over Directa.nl, dan kunt u dat melden bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Voordelig lenen bij Ambtenarenlening

Wilt u een lening afsluiten bij Directa.nl of een andere betrouwbare kredietverstrekker? Als ambtenaar of semiambtenaar doet u dat tegen de laagste rente van Nederland bij Ambtenarenlening. Ook uw bestaande lening bij Directa.nl kunt u kosteloos oversluiten naar Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.