Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is Freo betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is Freo betrouwbaar?

Wanneer u een persoonlijke lening wilt afsluiten, heeft u de keuze uit een groot aantal aanbieders. Een naam die u daarbij tegen kunt komen is die van Freo. Voordat u een keuze maakt waar u uw lening wilt onderbrengen, wilt u weten of de kredietverstrekker van uw keuze betrouwbaar is.

Check de vergunningen

Allereerst is het goed om te weten dat kredietverstrekkers in Nederland alleen actief mogen zijn als zij een vergunning hebben van De Nederlandsche Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Beide instellingen houden toezicht op financiële instellingen en controleren of ze zich aan de wet- en regelgeving houden. Doen zij dit niet, dan verliezen ze in het ergste geval hun vergunning en moeten ze hun activiteiten staken. Het is kredietverstrekkers er dan ook alles aan gelegen om een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten en u naar behoren van dienst te zijn. U kunt de betrouwbaarheid van een kredietverstrekker dus allereerst checken aan de vergunningen van de betreffende partij. U kunt dit eenvoudig checken op de websites van DNB en de AFM.

Wat zeggen anderen?

Een andere goede graadmeter voor de betrouwbaarheid van een kredietverstrekker zijn de beoordelingen van klanten en eventuele klachten over de aanbieder die zijn ingediend bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) of bij consumentenprogramma’s als Radar. Hoe praten zij over Freo en andere kredietverstrekkers? En hoe gaat de betreffende aanbieder om met eventuele klachten?

Betrouwbaarheid tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening

Voordat u kiest bij welke aanbieder u een lening onderbrengt, is het dan ook verstandig wat onderzoek te doen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Naast de betrouwbaarheid en werkwijze van een aanbieder, is voor velen de rente een belangrijke reden om voor een bepaalde aanbieder te kiezen. De hoogte van de rente kan behoorlijk verschillen tussen kredietverstrekkers. Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan leent u tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening. Met de goede beoordelingen van onze klanten, weet u zeker dat uw lening bij Ambtenarenlening in goede handen is. Benieuwd naar uw mogelijkheden voor een ambtenarenlening? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening