Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is het veilig om bij Ambtenarenlening geld te lenen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is het veilig om bij Ambtenarenlening geld te lenen?

Ambtenarenlening bemiddelt leningen aan Nederlandse particulieren voor verschillende Nederlandse banken. Alles wat Ambtenarenlening doet, wordt gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze instantie houdt toezicht op alle kredietverstrekkers en kredietbemiddelaars in Nederland. Bij het afsluiten van een Ambtenarenlening hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid.

Vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Ambtenarenlening heeft een AFM-vergunning (12016140). Dit nummer is in te zien in het AFM-vergunningenregister. Dat betekent dat Ambtenarenlening aan alle voorwaarden voldoet om kredieten te mogen bemiddelen. Ook laat het zien dat Ambtenarenlening betrouwbaar is.

Aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Ook is Ambtenarenlening aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Hier staat Ambtenarenlening vermeld onder aansluitnummer 300.010947. Heeft u een klacht over Ambtenarenlening, dan kunt u dat melden bij Kifid.

Data protection officer

Ambtenarenlening voldoet aan alle privacyregels van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). De AP houdt toezicht op naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de uitvoeringswet AVG (UAVG). Dat betekent onder andere dat uw gegevens niet aan derden worden verkocht. De data protection officer van Ambtenarenlening houdt de privacy van klanten intern nauwlettend in de gaten.

Beveiligde website

De website van Ambtenarenlening is beveiligd en versleuteld met een SSL-certificaat. Daardoor zijn alle gegevens die u op de site invult, veilig.

Vrijblijvende offerte

Weten wat uw leenmogelijkheden bij Ambtenarenlening zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening