Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is ING betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is ING betrouwbaar?

ING is een van de grote banken in Nederland met een eeuwenlange geschiedenis. De bank kan haar taken alleen maar uitvoeren dankzij de vergunningen van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). DNB en AFM houden beide toezicht op het functioneren van Nederlandse banken.

Als u kiest voor een bank voor uw bankzaken, wilt u zeker weten dat uw gegevens in veilige handen zijn. Banken kunnen alleen goed functioneren als zij het vertrouwen van hun klanten niet beschamen. Zij hebben daar net als u een groot belang bij. Daarbij worden zij nauwlettend in de gaten gehouden door hun toezichthouders DNB en AFM. Houdt ING zich niet aan de regels dan wordt de bank hiervoor op de vingers getikt. Uw belang staat voorop. Zolang ING haar taak netjes uitvoert zoals u mag verwachten, kunt u er dan ook zeker van zijn dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

Ook de ervaringen van klanten geven u een goed beeld van de betrouwbaarheid van ING. Daarnaast kunt u checken of er klachten over de bank zijn ingediend bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), een onafhankelijk loket voor klachten over financiële producten en diensten.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening